O NAMA – ZGipsman

ZGipsman, obrt za uređenje interijera, specijaliziran je za izradu suhe gradnje, popularno zvane u narodu, knauf. Vlasnik obrta Dario Vukobratović ima više od dvadeset godina radnog iskustva na području suhe gradnje.

Prije otvaranja vlastita obrta radio je u jednoj od vodećih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj specijaliziranoj za suhu gradnju. Nakon brojnih poslovnih i stambenih objekata na kojima je radio, odlučio je krenuti u poduzetničke vode.

Područja djelovanja tima ZGipsman

ZGipsman djeluje u dvama područjima:

  1. B2B
  • kao kooperantski obrt za velike građevinske tvrtke 
  • za druge poslovne subjekte

     2. B2C

  • za privatne osobe – građane

ZGipsman - galerija radova

Zanat nije samo zanat!

Kad on postane čovjekov poziv, rađaju se prava mala umjetnička djela.

Odlučili smo podijeliti s vama neke od naših radova. Rado ćemo vas savjetovati oko uređenja interijera sistemom suhe gradnje tzv. knaufom. 

Na vaš poziv dolazimo napraviti izvid i uzeti mjere na temelju kojih vam dajemo procjenu za potrebnu količinu materijala, što se sve može napraviti te koliko bi vremenski trajao zahvat. Izrađujemo troškovnik i dajemo vam ponudu za planirane radove.

 

Zdrav način života kao misao vodilja

Zdravlje je jedna od glavnih misli vodilja u našem poslovanju. To je ujedno i osnovni razlog zašto volimo raditi s prirodnim materijalima:

Unesite u svoj dom zdrave materijale, kao što biste trebali unositi u svoj organizam zdrave namirnice. Štetne materijale i kućanske aparate izbacite iz kuće! 

Ekološki smo osviješteni. 

 

ZGipsman – Kreativnost na djelu

Nazovite nas kad dobijete ideju, a ne znate je sprovesti u djelo! Ostvarimo zajedno vaš san! Vaša ideja, naše ruke i rađa se unikatan interijer bez po’ muke!

Danas je tako teško naći pravog majstora kojem se vjeruje. Vrijeme je postalo dragocjeni resurs kojega imamo sve manje. Birajte kvalitetu materijala i kvalitetu izrade. Loš i jeftin majstor koji svaštari na kraju će vas stajati mnogo više vremena, novaca, a o živcima da i ne govorimo.

Uštedite dvostruko vrijeme i novac uz naš tim!

Zaplovite s nama virtualno u svijet uređenja interijera i izgradimo zajedno vaše zdravo i ugodno gnijezdo!

ZGipsman – DRUGO IME ZA KREATIVNOST I KVALITETU

Kontaktirajte s nama!