O NAMA – ZGipsman

ZGipsman - bez alata nema ni zanata
ZGipsman – bez alata nema ni zanata

ZGipsman, obrt za uređenje interijera,  specijaliziran je obrt za suhu gradnju. Vlasnik obrta, Dario Vukobratović ima dvadesetogodišnje iskustvo na području suhe gradnje u jednoj od vodećih hrvatskih tvrtki.

Nakon brojnih poslovnih i stambenih objekata na kojima je sudjelovao odlučio je krenuti u poduzetničke vode. Svom zanatu teži dati višu dimenziju.

Zanat nije samo zanat!

Kad on postane čovjekov poziv, rađaju se prava mala umjetnička djela.

Odlučili smo podijeliti s vama neke od naših radova. Rado ćemo vas savjetovati oko uređenja interijera sistemom suhe gradnje tzv. knaufom. 

Na vaš poziv dolazimo napraviti izvid i uzeti mjere na temelju kojih vam dajemo procjenu za potrebnu količinu materijala, što se sve može napraviti te koliko bi vremenski trajao zahvat.

Zdrav način života kao misao vodilja

Zdravlje je jedna od glavnih misli vodilja u našem poslovanju . Zato volimo raditi s prirodnim materijalima- gips-kartonskim pločama i drvom. Unesite u svoj dom zdrave materijale, kao što biste trebali unositi u svoj organizam zdrave namirinice. Štetne materijale i kućanske aparate izbacite iz kuće! 

Ekološki smo osviješteni. Čuvamo prirodu reciklirajući stari namještaj s otpada i vraćamo ga u život malim preinakama i novim bojama. 

Reciklirani namještaj u našim rukama nije više otpad, već unikatan dio interijera.Uz naše savjete stvorite sami unikatan namještaj. U svemu treba naći potencijal i svrhu

Kreativnost na djelu

Nazovite nas kad dobijete ideju, a ne znate je sprovesti u djelo! Ostvarimo zajedno vaš san! Vaša ideja, naše ruke i rađa se unikatan interijer bez po’ muke!

Danas je tako teško naći pravog majstora kojem se vjeruje. Danas je vrijeme dragocjeni resurs kojega imamo sve manje. 

Uštedite dvostruko: na vremenu i financijski uz naš tim!

Zaplovite s nama virtualno u svijet uređenja interijera i izgradimo zajedno vaše zdravo i ugodno gnijezdo!

ZGipsman – DRUGO IME ZA KREATIVNOST I KVALITETU